Cliëntenstop voor de rest van 2020!

Whole wheat pear and walnut cake :: Jill Haapaniemi via Fully Booked Women  | Salon quotes, Stylist quotes, Business hairstyles

De agenda zit nog steeds overvol en dus zal ik in 2020 geen nieuwe begeleidingen of diagnostische onderzoeken meer opstarten.

Je kan ervoor kiezen jezelf op mijn wachtlijst te plaatsen of ik kan je doorverwijzen naar mijn collega’s binnen praktijk Stemina. Ik hoop vanaf januari 2021 terug de eerste mensen op de wachtlijst te kunnen contacteren voor een afspraak, maar een 100% zekerheid kan ik hierin niet geven.

Voor de bestaande cliënten: Vol is op dit moment echt wel vol. Er is geen marge tot het creëren van extra uren. Maak dus tijdig je afspraken en boek indien mogelijk zelfs meerdere afspraken ineens, zodat je zeker bent van je plekje in de agenda. Een afspraak annuleren en aan iemand anders aanbieden is altijd makkelijker dan uren die er niet zijn proberen te maken.

Voor collega-hulpverleners die willen overleggen ivm gemeenschappelijke cliënten: Ik spreek graag een concreet moment met je af om te overleggen. Dat werkt beter dan elkaar eindeloos proberen aan de lijn te krijgen 😉