Consultaties in tijden van COVID-19 (BELANGRIJK!)

De Corona (COVID-19)-maatregelen treffen ons allemaal. Tegelijkertijd is het echter ook mijn verantwoordelijkheid als zorgverlener om continuïteit van consultaties te verzekeren, maar ik wil dit uiteraard doen met aandacht voor jullie gezondheid, maar ook die van mezelf en de mensen die ik rondom me heb en graag wil beschermen tegen dit virus.

Zowel mijn privé-praktijk als Stemina – praktijk voor psychologie, welzijn en coaching blijven (voorlopig) open. We blijven ons graag inzetten voor het welzijn van onze cliënten. Ik bekijk de situatie week per week en zal indien nodig volledig overschakelen op online consultaties. Diagnostische afspraken worden voorlopig on hold gezet omdat het testmateriaal onvoldoende gedesïnfecteerd kan worden.

Om dit alles op een zo zorgvuldig mogelijke manier te doen, gaan we met zijn allen samen een aantal kleine, maar belangrijke zaken in acht nemen:

  • We stellen voor om waar kan zoveel mogelijk te kiezen voor online consultaties (videocall) of eventueel wandeltherapie in de buitenlucht te doen.
  • We groeten elkaar zonder handen te schudden en houden afstand
  • Als je je ziek voelt of symptomen hebt (kuchen, hoesten, niezen, loopneus, koorts), vragen we je de afspraak te annuleren of te kiezen voor een online consultatie. Wij zullen dit van onze kant ook doen.
  • We vragen je de wachtzaal zo veel mogelijk te vermijden en dus stipt binnen te komen. Wij trachten ook om sessies stipt af te ronden. We vragen hierin ook de afronding van de sessie te respecteren.
  • Wij engageren ons om extra veel te verluchten, te ontsmetten en leggen extra handdoekjes en zeep om risico’s te vermijden.
  • We vragen zoveel mogelijk om cash geld te vermijden en te betalen met alternatieven zoals payconic, overschrijving, …

Draag goed zorg voor elkaar de komende weken!