Consultaties vanaf 19/10/2020

Op dit moment verhinderen de nieuwe Coronamaatregelen ons nog niet om cliënten consultaties in de praktijk aan te bieden. Omdat we dit graag willen blijven doen en nog steeds zowel uw gezondheid als die van ons belangrijk vinden, drukken we nog even op de afspraken om alles correct te laten verlopen in deze bizarre tijden.

  • Waar mogelijk, vragen we om zoveel mogelijk te kiezen voor online consultaties. Lukt dat niet voor jou? Dan is een consultatie in de praktijk ook mogelijk. Wat je ook kiest, stel je zorg niet uit!
  • De wachtkamer is opnieuw NIET toegankelijk. Kom daarom stipt naar je afspraak en wacht eventueel buiten tot het tijd is.
  • Het toilet kan niet gebruikt worden, tenzij in noodgevallen.
  • Wanneer je symptomen hebt of in aanraking geweest bent met iemand die symptomen heeft, vragen we om te kiezen voor een online afspraak of je afspraak tijdig te annuleren/verzetten. De regel blijft dat je minstens 24u op voorhand moet annuleren, maar we realiseren ons dat symptomen zich soms pas dezelfde ochtend tonen. We hanteren hier dezelfde regels als wanneer je je werkgever zou verwittigen (= ten laatste zo vroeg mogelijk in de ochtend). Laattijdig of niet verwittigen leidt nog steeds tot een verzuimfactuur!
  • Het dragen van een eigen mondmasker is verplicht in de hele praktijk. We maken hierop geen uitzondering. Kan je geen mondmasker dragen om een reden? Kies dan voor een online afspraak. We zullen ook streng toezien op het correct dragen van het mondmasker.
  • Zowel bij het binnenkomen als bij het verlaten van de praktijk, vragen we je om je handen te ontsmetten met de daarvoor voorziene alcoholreiniging.
  • Om ons in staat te stellen tussen iedere cliënt te reinigen en te verluchten, zullen we de consultaties 5 minuten eerder beëindigen. Gelieve dit te respecteren zodat we iedereen een veilige consultatie kunnen garanderen.
  • Wanneer je voor een diagnostisch onderzoek ingepland staat, gelieve dan je eigen pen mee te nemen. Het aanraken van het testmateriaal is niet toegestaan, tenzij dit uitdrukkelijk geïnstrueerd wordt.

We hopen op deze manier iedereen consultaties te kunnen blijven bieden op een manier die het meest aangenaam is.

Laat ons samen er weer voor gaan!