Covid-19 maatregelen verlengd tot 19/04, maar wij blijven beschikbaar!

De maatregelen ter bestrijding van het COVID-19 virus zijn door onze regering verlengd tot 19/4 (en mogelijks wordt dit nog verlengd tot 3/5). Maar je staat als cliënt niet in de kou! Zowel ik als mijn collega’s in praktijk Stemina te Meeuwen blijven beschikbaar voor jullie, alleen een beetje anders dan jullie gewend zijn.

Conform de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, de VVKP en de Psychologencommissie, sluiten wij de praktijk niet volledig, maar blijven we beschikbaar voor mensen die nood hebben aan een consultatie. Consultaties kunnen via videocall (via Whereby) of telefonisch plaatsvinden. De betaling gebeurt uitzonderlijk wel via overschrijving. Consultaties in de praktijk kunnen eventjes niet, om jullie, onszelf en onze gezinnen te beschermen. Je kan echter wel rekenen op onze onverdeelde aandacht, hetzelfde luisterend oor en hetzelfde enthousiasme als anders om je weer op weg te helpen.

Afspraak maken? Mail naar info@elkebussels.be, bel naar 0478/29 36 45 of stuur een berichtje via het contactformulier op de website!