COVID-19: Wacht niet tot het je te veel wordt…

Niet alleen de huidige maatregelen en de confrontatie met eenzaamheid of onverwerkte pijn maken deze periode voor sommige mensen erg moeilijk. Voortdurend samen zijn met je partner of gezin kan ook tot spanningen en verdriet leiden. Ook de confrontatie met de mogelijke gevolgen van het virus geeft veel mensen angst en onduidelijkheid.

We weten niet hoe lang dit alles zal duren en hoe lang we in onze eigen leefomgeving moeten blijven. En hoe graag mijn collega’s en ik jullie ook een persoonlijke consultatie zouden geven, het kan nu even niet. Als alternatief heb ik gezorgd voor een veilige ‘online consultatieruimte’.

Wacht niet tot je het echt niet meer ziet zitten of tot emoties helemaal de bovenhand nemen. We staan nog steeds voor je klaar. En ook al is het even vreemd om via een scherm met elkaar te communiceren, mijn oren luisteren nog altijd even goed en ik wil je nog steeds even graag helpen in je moeilijke tijd.

Voor afspraken, bel even of stuur een mailtje, een smsje of een berichtje via het contactformulier op de site.

Stay safe and healthy (physically and mentally)! ❤

https://www.eoswetenschap.eu/psyche-brein/er-komt-een-piek-van-psychische-problemen-aan?fbclid=IwAR2s-Jh9ycn4QEyxfnT6mzAoqsuPTufye1xEd8j24qxo9NQCnj-N1a-vKEw