Hallo december… Tijd om 2022 te evalueren.

Naar jaarlijkse gewoonte is het einde van het jaar een moment van reflecteren wat goed gewerkt heeft het voorbije jaar en wat beter kan. Daarom herinner ik je graag eventjes aan het praktijkreglement en spoor ik je graag ook aan om je afspraken tijdig te plannen, te herplannen of te annuleren om te vermijden dat er onnodige teleurstelling ontstaat. Zoals in het verleden reeds aangegeven, kan het helpend zijn om meerdere afspraken ineens vast te leggen zodat je zeker bent van je plek. Helaas heb ik de formule om meer dan 24u in een dag te toveren nog steeds niet gevonden en als de consultatie-uren opgevuld zijn, is het ook echt niet mogelijk nog extra consultaties bij te toveren.

Ook binnen de (online) praktijk (Opglabbeek) en de groepspraktijk Stemina (Meeuwen) blijven we helaas niet gespaard van toenemende kosten (verwarming, elektriciteit, elektronisch cliëntendossier i.k.v. kwaliteitswet, …) en als zelfstandige komt er helaas geen automatische indexering van ons loon. Indien ik de praktijk wil laten voortbestaan en mijn job op een goede manier wil kunnen blijven uitvoeren (en zelf niet puur op boterhammetjes met choco wil leven?), ben ik daarom genoodzaakt zelf de tarieven te indexeren. Ik hoop daarin op jullie begrip.

Een herinnering aan het praktijkreglement en meer informatie over de nieuwe tarieven vanaf 1/1/2023 vind je hier.  Als je daar vragen over hebt, stel deze dan gerust tijdens je volgende consultatie of via mail.

Misschien zie ik je nog voor het einde van het jaar, maar als dat niet het geval is, wens ik je alvast hele fijne kerstdagen en een goede start in 2023!

Warme groet,

Elke