Heropstart consultaties

Voor bestaande cliënten:

Alle cliënten die reeds in begeleiding waren voor de Coronamaatregelen van start gingen en die ervoor gekozen hebben hun afspraak uit te stellen tot de praktijk herstart werd, hebben van mij vorige week een mail en/of bericht gehad om hen te informeren over de heropstart en de mogelijkheid hun afspraken te herstarten. De cliënten die nog niet reageerden, hebben vandaag opnieuw een reminder ontvangen.

Belangrijk! Dit was de laatste reminder van de opstart van de praktijk. De keuze om een afspraak te maken of nog verder te wachten is vrij door jou te maken, maar de voorrang op een plaatsje geldt nog tot eind deze week. Daarna bestaat de kans dat je langer moet wachten op een vrije plek.

Heb je geen mail ontvangen? Kijk dan zeker even in je spam.

Voor nieuwe cliënten:

Op dit moment is er geen cliëntenstop meer, zo lang de agenda dit toelaat. De avonduren zijn echter al vrij druk gevuld. Consultaties overdag bieden wel nog voldoende mogelijkheden.

BELANGRIJK VOOR ALLE CLIËNTEN

Het dragen van een mondmasker tijdens de consultatie in de praktijk is verplicht. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Indien je een mondmasker vervelend vindt of dit om een andere reden niet kan dragen, kies je best voor online consultaties.