Nog maar eens aangepaste regels…

Ik word er ondertussen zelf enorm moe van dat de regels voortdurend veranderen… dus ik kan me voorstellen dat het voor jullie als cliënt nog meer verwarrend is wat nu wel en niet kan. Op basis van de laatste communicatie vanuit de psychologencommissie (d.d. 6/11/2020) onthoud ik het volgende:

  • Face-to-face consultaties blijven mogelijk, maar worden best afgewisseld met online afspraken zodat de ruimtes voldoende verlucht kunnen worden tussenin. Daarom, kies waar mogelijk voor online consultaties, maar indien dat niet mogelijk is om welke reden dan ook, is een consultatie in de praktijk mogelijk. Het dragen van een mondmasker blijft verplicht in de praktijk, alsook strikte handhygiëne.
  • Consultaties waarbij er meerdere personen aanwezig moeten zijn in de ruimte zijn wél mogelijk, in tegenstelling tot wat ons woensdag 4/11 gecommuniceerd werd, maar de voorkeur gaat ook hier naar het zoveel mogelijk kiezen voor een online alternatief (of buitenlucht, maar laten we eerlijk zijn, het wordt er niet warmer op dus mijn voorkeur gaat toch naar een warme plek binnen 😉 )
  • De wachtzaal blijft dicht. Kom dus stipt naar je afspraak (en wacht eventueel in de auto als je te vroeg bent) en respecteer dat ik strikt afrond (consultatieduur = 50 minuten, zie praktische afspraken op de website) zodat ik ook de ruimte kan reinigen en verluchten voor de volgende cliënt.
  • Toiletbezoek kan enkel in hoogste nood. Hou hier rekening mee voor je thuis vertrekt.
  • Als je symptomen hebt, ook al denk je aan een simpele verkoudheid: Blijf thuis en kies voor een online afspraak! Wees geen onnodig risico voor mij, mijn knuffelcontact en de andere cliënten.

Bij vragen of onduidelijkheden, contacteer me en we zoeken samen naar de beste oplossing.