Uitbreiding consultaties in de praktijk in Meeuwen!

Om de druk op de agenda een beetje op te vangen, breid ik mijn uren in praktijk Stemina in Meeuwen lichtjes uit vanaf 1/10. Je kan er dan niet alleen op woensdag terecht, maar ook om de 2 weken op donderdag.

Het aantal aanmeldingen blijft echter hoog en het aantal uren in een dag is helaas nog steeds beperkt.

Daarom nog even een reminder aan een paar afspraken:

Voor ALLE cliënten:

Er is niets zo vervelend als uren administratie moeten doen om betalingen op te volgen, attesten te schrijven, … naast een zeer drukke agenda.

  • Betalingen gebeuren aan het einde van de consultatie. Dit geldt ook voor de online consultaties!! Vind je het zelf moeilijk dit op te volgen na ons gesprek? Betaal je consultatie dan op voorhand al.
  • Vraag eventuele attesten TIJDIG aan. Wanneer je een verslag nodig hebt voor een controle-arts e.d. en je vraagt dit te laat, kan ik je niet garanderen dat ik het tijdig kan maken. Ook dit soort taken kosten tijd en moeten gepland kunnen worden. Evolutieverslagen kunnen pas na minimum 3 consultaties!

Voor mijn bestaande cliënten:

  • Meld tijdig af wanneer je niet kan komen, zodat andere mensen de kans krijgen om wel een afspraak te krijgen. Minimum 24u op voorhand is de regel om misverstanden en boetes te vermijden en deze zal ook strikter gehanteerd worden.
  • Als je zeker wil zijn van volgende afspraken of je afspraak wil verzetten, meld dit tijdig of boek al meerdere vervolgafspraken in. Als de agenda vol zit, zit hij vol.

Voor nieuwe cliënten:

  • Er is enkel nog ruimte voor opstart in de daguren. De avonduren zijn helaas helemaal gevuld met mensen die al op de wachtlijst stonden.
  • Wanneer je een afspraak wil maken en ik kan je oproep niet beantwoorden, laat dan zeker een boodschap na op de voice mail. Gemiste oproepen zonder voice mail worden niet teruggebeld! Het heeft ook geen zin meerdere keren na elkaar te bellen. Dat stoort enkel tijdens de gesprekken. Bel 1 keer en laat een boodschap na, dan bel ik je zo snel mogelijk terug (het is mogelijk dat dit niet meer dezelfde dag is, maar ik probeer de volgende werkdag terug te bellen). Mailen is uiteraard ook een optie 😉
  • De wachttijd voor diagnostiek is momenteel november.

Goede afspraken, goede vrienden, toch? 😉 #efficiency #duidelijkheid #goedeafsprakenmaken #somswilikeensecretaresse