Yep, nog een Corona-update…

COVID-update nummer zoveel… Vermoeiend, die voortdurend veranderende regeltjes. 😓

Eerst het goede nieuws: Psychologen zijn een essentieel beroep en de praktijk blijft dus gewoon open. 🥳🥳🥳Ik ben hier heel blij om, want net in deze tijd van het jaar vind ik het erg belangrijk dat je als cliënt je zorg niet moet uitstellen.

Dan de regeltjes:

👉ENKEL individuele therapie is toegestaan. Er mag maar 1 cliënt per sessie aanwezig zijn. Alle koppel- en gezinstherapie, alsook de terugkoppelingsgesprekken m.b.t. diagnostiek die met meer dan 1 volwassene moeten gebeuren, moeten online doorgaan.

👉Kies zoveel mogelijk voor online consultaties, indien het kan. Indien het niet kan, is het mogelijk naar de praktijk te komen. We zien wel streng toe op alle hygiënische maatregelen en het correct dragen van het mondmasker. Hier worden GEEN uitzonderingen in gemaakt.

👉Als je symptomen hebt, ook al denk je dat het ‘maar’ een verkoudheid is, BLIJF THUIS en KIES VOOR EEN ONLINE CONSULTATIE.

👉Alle overige, reeds eerder gepubliceerde regels blijven gelden.

En ten slotte, nog een aankondiging:

Van 21-11-2020 t.e.m. 30-11-2020 ben ik niet bereikbaar omwille van inzetten op zelfzorg. You can’t pour from an empty cup, right? 😉