Praktisch

Bereikbaarheid en afspraken maken

Afspraken kunnen per mail of telefonisch gemaakt worden. Ik tracht bereikbaar te zijn op weekdagen (maandag t.e.m. donderdag) tijdens de werkuren van de praktijk. Het is echter niet altijd mogelijk een oproep te beantwoorden. Tijdens consultaties tracht ik zo weinig mogelijk gestoord te worden door oproepen, uit respect voor de cliënt.

Op vrijdag, zaterdag en zondag is de praktijk niet bereikbaar.

Indien je een bericht nalaat op de voice mail, contacteer ik je (op werkdagen) zo spoedig mogelijk terug. Gelieve mij de tijd te gunnen je op een gepast moment terug te bellen.
Wanneer je geen bericht nalaat, word je niet teruggebeld.

Wanneer je een afspraak inboekt, ga ik ervan uit dat je het praktijkreglement gelezen hebt en dat je hiermee akkoord gaat.

Locatie

Het praktijkadres is Heidebloemstraat 33, 3660 Opglabbeek (Oudsbergen).

Daarnaast kan je eveneens online consultaties boeken. Alle online consultaties gebeuren via zoom en dienen minstens 48u op voorhand betaald te worden (zie praktijkreglement).

Duur

Een consultatie duurt maximaal 60 minuten (inclusief de tijd die nodig is voor het plannen van een nieuwe afspraak), tenzij anders afgesproken.

Tarieven

Intakegesprek: 70 euro

Individuele consultatie: 70 euro per consultatie

Koppel/gezin: 80 euro per consultatie

Psychodiagnostiek: Afhankelijk van de vraagstelling. Neem contact op voor meer informatie.

Evolutieverslag (vb. controle ziekenfonds, arbeidsgeneesheer, …; pas mogelijk na 3 consultaties): 20 euro

Multidisciplinair overleg (online of extern): 70 euro per uur (ook eventuele verplaatsingstijd wordt gerekend als werktijd)

Supervisie: 85 euro per uur

Terugbetaling

Ik ben in het bezit van een visumnummer van FOD Zorg en Gezondheid en een erkenningsnummer van de psychologencommissie. De meeste ziekenfondsen voorzien een beperkte terugbetaling voor sessies bij een erkend klinisch psycholoog. Je vraagt dit best na bij je eigen ziekenfonds. Indien je de nodige documenten meebrengt naar de sessie, vul ik deze uiteraard graag voor je in.

Ik ben niet geconventioneerd. Je kan bij mij dus niet terecht voor consultaties binnen de ELP-regeling.

Afwezigheid en vakantie

Mijn provider stelt me niet in de mogelijkheid tijdelijke voice mail berichten in te stellen. Daarom is het onmogelijk de voice mail telkens aan te passen tijdens afwezigheden.
Vakantieperiodes en langere afwezigheden worden aangekondigd via de website en de facebookpagina. Er wordt wel een afwezigheidsbericht ingesteld op de e-mail.
Indien je geen gehoor krijgt omwille van uitzonderlijke kortdurende afwezigheden (vb. opleiding), vraag ik je erop te vertrouwen dat ik je zo spoedig mogelijk terug zal contacteren.