Praktisch


Bereikbaarheid en afspraken maken

Afspraken kunnen per mail of telefonisch gemaakt worden. Ik tracht bereikbaar te zijn op weekdagen vanaf 9u tot 18u (op vrijdag tot 14u). Het is echter niet altijd mogelijk een oproep te beantwoorden. Tijdens consultaties tracht ik zo weinig mogelijk gestoord te worden door oproepen, uit respect voor de cliënt.

Indien u een bericht nalaat op de voice mail, contacteer ik u (op werkdagen) zo spoedig mogelijk terug. Gelieve mij de tijd te gunnen u op een gepast moment terug te bellen.
Wanneer u geen bericht nalaat, wordt u niet teruggebeld.

Op dit moment is er een wachtlijst  bij mij voor het opstarten van nieuwe begeleidingen. Heeft u toch een dringende vraag? Dan kijk ik graag met u of één van de collega’s in praktijk Stemina u verder kunnen helpen.

Nieuwe diagnostische onderzoeken zijn pas terug mogelijk vanaf januari 2021. 

Locatie

Het praktijkadres is Heidebloemstraat 33, 3660 Opglabbeek (consultaties op maandag en dinsdag)

Op woensdag en donderdag vinden de consultaties plaats in praktijk Stemina, Asterstraat 1, 3670 Meeuwen.

Daarnaast kan je op vrijdag en om de 2 weken op woensdagavond online consultaties boeken via De FlowFabriek. Meer info vind je hier.

Duur

Een consultatie duurt +/- 50 minuten, tenzij anders afgesproken.

Tarieven

Intakegesprek/Kennismakingsgesprek: 60 euro

Individuele consultatie: 60 euro per consultatie

Koppel/gezin: 70 euro

Psychodiagnostiek: Afhankelijk van de vraagstelling. Neem contact op voor meer informatie.

Evolutieverslag (vb. controle ziekenfonds, arbeidsgeneesheer, …; pas mogelijk na 3 consultaties): 20 euro

Supervisie: 75 euro per uur

Afwezigheid en vakantie

Mijn provider stelt me niet in de mogelijkheid tijdelijke voice mail berichten in te stellen. Daarom is het onmogelijk de voice mail telkens aan te passen tijdens afwezigheden.
Vakantieperiodes en langere afwezigheden worden aangekondigd via de website en de facebookpagina. Er wordt wel een afwezigheidsbericht ingesteld op de e-mail.
Indien u geen gehoor krijgt omwille van uitzonderlijke kortdurende afwezigheden (vb. opleiding), vraag ik u erop te vertrouwen dat ik u zo spoedig mogelijk terug zal contacteren.